Siden corona-tiden hvor mange lokale virksomheder og beboere har fået smag for at spise i nærområdet, har restauranten haft åbent til frokost af nogle omgange for at mærke stemningen og hvilke frokostretter som tiltalte gæsterne. Gæsterne har vist stor begejstring for frokosten, men Rokil kunne se at der var et behov for at servere den gode hjemmelavede mad hurtigere, da flere benytter Restaurant Tight i frokostpausen. Så sammen med køkkenchefen Deepak gik de i tænkeboks, talte med deres leverandører og kreerede nye lækre frokostretter.

Her må nævnes frokostens Grill tallerken med teriyakiglaseret Grambogaard okse tykstegsfilet, sprød udbenet kylling overlår og gourmetpølser af dansk Wagyu og kronhjort, med ristede kartofler, grill dressing og grønt til kun kr. 189,- eller husets Fisk- og skaldyrstallerken som består af 3 små retter: håndpillede rejer med ørredrogn, wakame, syltede cherrytomater og hummeraioli. Krabberielette med rugcrouton, syltede hvide asparges, æbler og salturt samt misomarineret laks med purløgsemulsion, mandler, soyatapioka og frisk purløg. Også kun kr. 189,- Frokostkortet har selvfølgelig stadig sit superhit af en burger med hjemmebagt focaccia, hakkebøf af dansk Wagyu okse, karamelliserede løg, aioli, svampe, emmentalerost, bacon og ristede kartofler.
Lad dig inspirere af Restaurant Tight, som er specialiseret i at få al det grønne til at smage fantastisk. I bund og grund om man besøger restauranten til frokost eller aften, kan man forvente High end comfort food* og har man allergener, er det blot at sige det til tjeneren. Al mad laves fra bunden, så der er helt styr på ingredienserne.
*"High end comfort food Hos Restaurant Tight er en kombination af vores yndlingsretter, løftet til et højere niveau, beriget med at blive mødt med et smil og et overskud fra man træder ind ad døren, som det betyder at få noget godt at spise" fortæller Krofatter Rokil

Frokosten er åben fra tirsdag til lørdag fra kl. 12:00 til 15:30.