Restaurant Herthadalen og Ledreborg Slot smelter sammen_2Blandt de mere velkendte er de årlige Livsstilsdage og slotskoncerter - Og blandt de mindre kendte, er muligheden for at afholde private events (Bryllupper, fødselsdage etc.) samt firmaevents (konferencer, dagsmøder, sommerfester, julefrokoster etc.)

Godsets historiske atmosfære kombineret med de unikke omgivelser skaber et perfekt samspil for at kunne skabe unikke events, og netop det potentiale kan holdet bag Restaurant Herthadalen ikke dy’ sig fra at blive en del af... Derfor er det også en stor ære for holdet, officielt at kunne dele nyheden om, at de fra årsskiftet af har overtaget eventafdelingen på Ledreborg.

Restaurant Herthadalen og Ledreborg Slot smelter sammen_3

Der har været dialog igennem længere tid med Godset omkring muligheden, men tiden har ikke været den rette for os. Det er en stor arv at løfte, og det skal gøres med umanerlig stor respekt for det historiske monument, som Ledreborg Gods udgør. Nu er tiden endelig blevet den rigtige til den slags opgaver, og de har så småt været i gang på Ledreborg i knap 8 måneder.

Det første koncept af mange står klar – og selvom det for nogen virker tidligt, så er planlægning af årets juleevents ikke langt væk! 

Alle interesserede i afholdelse af events på Ledreborg kan bestille en GRATIS brochure på Ledreborg.dk.