Nye folk ombord
Preben Brink har siden 1994 drevet Restaurant Ravelinen - en sæsonrestaurant på Christianshavn med en storslået udsigt over den gamle voldgrav. Med andre ord: En unik beliggende i København. Stedet har altid været garant for det danske køkken, som vi alle kender og elsker. Men dermed ophører ligheden også med tidligere. Ravelinen vil inden for denne gruppe af danske restauranter simpelthen være bedst - intet mindre.

”Der skal være en ordenligthed, som ikke tidligere er set. En grundighed, en ærlighed og en opmærksomhed på gode danske råvarer, som ikke er set før i det klassiske danske køkken. Vi skal lave de traditionelle retter bedre end man kan forestille sig”, siger ejer Preben Brink.

For at nå det mål har restauranten derfor hentet nye folk ombord – på både tjener- og kokkesiden. Den erfarne køkkenchef Jacob Hundsted og restaurantchef Bent Jensen er hentet ind til at sikre det niveauskifte, der skal til. Den anerkendte kok Mikkel Marschall står på sidelinjen som gastronomisk chef (med en fortid på bl.a. Søllerød Kro, Kadeau og Formel B). Han skal hjælpe med at sikre en konstant udvikling af menukortet.

Alle råvarer er nøje udvalgt
Målet er, at gæsterne skal kunne se og smage den kærlighed, som køkkenet har lagt i de forskellige retter. Udtrykket i retterne skal tale sit flotte, tydelige sprog – enkelt anrettet på flot hvid porcelæn.

”Alle råvarer er nøje udvalgt, så vi kan sikre os det højeste niveau. Vi vil tage udgangspunkt i danske råvarer, når de er bedst og følge sæsonerne. Lige fra det lille mejeri, der laver vores jomfrusmør med sydesalt, kødet til vores wienerschnitzler som laves specielt til os, sildene direkte fra Bornholm, de håndpillede nordatlantiske rejer og den velsmagende frilandsgris”, siger gastronomisk chef Mikkel Marschall.

I restauranten vil man opleve mere dedikerede og imødekommende tjenere i en afslappende atmosfære. En stort udvalg af danske øl, et bredt udvalg af snaps inklusiv restaurantens egne, og et fantastisk vinkort, der gør det sjovt at skulle vælge vin.

Ejer Preben Brink glæder sig til at byde alle gæster velkommen på Ravelinen: Med nye folk ombord, men med den samme unikke beliggenhed og skønne udsigt over voldene i København.
”Jeg glæder mig utrolig meget til at præsentere et på mange fronter helt nyt Ravelinen. Vi har samlet et nyt og fantastisk hold på både køkkensiden og tjenersiden. Vi har strammet op på alt. Jeg er pavestolt og glæder mig enormt meget til præsentere, hvad jeg tror kan blive den bedste danske frokost restaurant”, siger Preben Brink.

Historien
Siden 1994 har Preben Brink drevet Restaurant Ravelinen - en sæsonrestaurant på Christianshavn ved den ene af de 4 gamle byport ind til datidens København med udsigt over den gamle voldgrav der omkransede Købehavn.

Amagerport Ravelinen blev bygget i 1728 som en slags militær vagtstue der skulle forsvare byporten i tilfælde af krig - samt i fredstid kontrollerer at der blev betalt den korrekte assise (skat) når bønderne skulle ind til byen for at sælge deres grøntsager.

Restaurant Amagerport Ravelin har siden sin åbning i 1942 altid fungeret som et folkeligt danske spisested - først som traktørsted, hvor man kom kørende til og senere i mere og mere udpræget grad som restaurant. Et uformelt sted hvor man kunne spise dansk frokost med øl og snaps i de fantastiske omgivelser i en uformel atmosfære.