For 100 kr. for en ret og et glas vin kan man spise sig gennem Århus, fx kan man få bacalao med avocado og mojo rojo på CANblau, Restaurant Komfur laver Samsøkartofler med svampe på toast og vilde urter, Svineriet disker op med Zarens morgenmad, dvs. kalvetatar med rogn og vodka, på Brasserie Ferdinand kan man få braiseret kalvebryst med kantareller, majs, tyttebær og glace, og Restaurant Miró byder på røget foie gras og sprængt gris. Den midlertidige festugerestaurant, Festugegrillerier, griller onglet fra Himmerland, mens Hotel Royal byder på et royalt punktum i programmet. Mums!
I alt deltager otte restauranter, og man kan sammensætte sin menu som man vil og vælge til og fra, som det passer i ens program. Forsmag på Gadeplan finder sted torsdag den 1. september til og med lørdag den 3. september i tidsrummet 17-22, hvor man kan droppe forbi de deltagende restauranter og bestille sin ret. Der kan ikke bestilles bord.