Mange singler har mødt nye venner, veninder og kærester gennem Running Dinners, hvor man er en gruppe singler, som går på blind date sammen. Hvorfor findes den slags ikke for par? Nogenlunde sådan var Mie Münster-Swendsens tanke, da hun startede Dinner4Couples – Served with a Purpose, som er en slags datingservice for par – dog uden erotiske undertoner.

"Jeg var lige begyndt at arbejde i en ny afdeling og var på weekendtur med mine nye kolleger. Vi talte om alt muligt, for vi skulle jo lære hinanden at kende. Jeg fortalte at jeg skulle på Running Dinner den efterfølgende weekend. En af mine nye kolleger sagde: ’Åh, hvor ville jeg ønske at jeg også kunne komme på Running Dinner! Men jeg har jo en kæreste.’” Og dermed blev ideen født.

Dinner4Couples har været i luften siden sommeren 2013, og for nylig er efterårets program lagt ud på hjemmesiden. Her har man som par mulighed for at udevide sit netværk og møde ligesindede, som enten har børn, ikke har børn, eller er tilflyttet Danmark fra udlandet. På længere sigt vil temaerne blive udvidet, så man fx kan møde par med samme fritidsinteresser som en selv osv.

Efterårets parmiddage foregår på fire forskellige restauranter; Restaurant Wohlert på Schæffergården, Maven Restaurant og Vinbar, Cafe Petersborg og Aperitivo Trattoria. Priserne ligger fra 500 til 2000 kr. pr. par afhængig af hvad restauranten vælger at inkludere i deres tilbud.