Pincho Nation åbner ny restaurant på Axeltorv_1I marts 2018 åbnede den første Pincho Nation restaurant i Danmark, og det var i Fiolstræde i København. Nu åbner der endnu en restaurant på Axeltorv, som slår dørene op fredag d. 22. november. Pincho Nation er en svensk kæde, der har et helt unikt koncept: Gæsterne booker bord, bestiller mad og drikkevarer samt betaler herfor udelukkende via en app. Værterne i restauranten byder velkommen med popcorn og sørger for, at alle føler sig hjemme og har det sjovt, mens de selv skruer en menu sammen af de mange tapasretter, som repræsenterer et bredt gastronomisk udsnit fra hele verden. Stemningen er afslappet, og du kan få en farverig cocktail til maden, hvis du ønsker det.

”København rummer så mange fantastiske muligheder for at gå ud at spise og få sig en oplevelse. Derfor er vi taknemmelige for, at der er blevet taget så godt imod os. Vi adskiller os fra de fleste andre ved at tilbyde vores gæster en farverig afstikker fra hverdagens trummerum, og vi glæder os meget til at invitere indenfor på Axeltorv,” siger Flemming Christophersen, direktør og partner i Pincho Nation Danmark.

88.000 downloads

Intet mindre end 3 millioner gange er Pincho Nations app blevet downloadet, og de 88.000 af dem har været i Danmark. I øjeblikket hentes den ned cirka 100 gange om dagen herhjemme, og det tal forventes at stige, når Axeltorv med 150 pladser samt udeservering om sommeren åbner. Alene i år kommer man op på 95.000 gæster, og i 2020 vil det tal blive mere end fordoblet fordelt på Fiolstræde og Axeltorv. Gennem det seneste år er der i øvrigt kommet mange forespørgsler på, hvornår Pincho Nation åbner i Jylland, og det forventes at ske inden for det næste år.

Pincho Nation åbner ny restaurant på Axeltorv_2

Om Pincho Nation

Pincho Nation er et restaurantkoncept, der er baseret på en svensk originalidé etableret i Gøteborg i 2012. Foruden at tilbyde et bredt, varieret menukort med små tapasretter i lokaler med ekstravagant indretning udmærker Pincho Nation sig også ved at være verdens første restaurant, hvor alle bestillinger sker via en app, som man selv har udviklet. I 2014 åbnedes konceptet for franchisetagere, og i 2017 påbegyndte man en international ekspansion. Den første restaurant i Danmark åbnede i marts 2018.

Pinchos historie

• 2012 - Den første Pinchos (svenske navn) åbnede i Göteborg. Konceptet er baseret på en original svensk idé

• 2014 - Konceptet blev åbnet op for franchisetagere

• 2017 - International etablering startes under navnet Pincho Nation

• 2018 - Pinchos kommer op på 60 restauranter i Sverige. Pincho Nation findes i Norge, Danmark og Finland

• 2019 - Pincho Nation åbner i Berlin, Tyskland