Pasta

1. Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i cirka 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistrer, så tilsæt lidt mere mel

2. Rul dejen ud enten med en kagerulle eller nemmere og mere effektivt på en pastamaskine

3. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer i nogle minutter, inden de skæres i tynde strimler.

4. Kog pastaen i letsaltet vand i et par minutter

 

Safransauce

1. Kog fiskefond, fløde og safran sammen og reducer til passende konsistens. Smag til med salt og peber

 

Anretning

1. Vend pastaen sammen med safransaucen og pynt med brøndkarse