Palæo kommer til at ligge i Torvehallernes Hal 1 med udgang mod Vendersgade, hvor der også er udeservering om sommeren. Menuen kommer til at stå på kolde og varme retter både til frokost og aften, som løbende justeres for at afspejle sæsonernes skiften. Der er fokus på mættende retter, og navnene på menuen vil være genkendelige, fx pizza, hotdog og spaghetti Bolognese, men hvis du tror, du skal sætte tænderne i hvidt brød, pasta og sukkerholdig ketchup, bliver du overrasket.

Kødpizza og svamperemoulade
Retterne indeholder nemlig ingen sukker, kornprodukter, bælgfrugter og andre opdyrkede råvarer, og alt er så naturligt og så lidt forarbejdet som muligt. Pølserne er således fremstillet fuldstændigt uden tilsætningsstoffer og tørstoffer, og serveres i et svøb af økologiske æg med grøntsager, svamperemoulade og karamelliserede skalotteløg, og her på Spiseliv har vi længe fablet om at prøve Palæos kødpizza, ”Meatzza’en”, som består af en bund af økologisk oksekød garneret med grøntsager og syltede svampe. Derudover kan man glæde sig til at prøve en masse sunde salater, kødsnacks og saftblandinger af friskpressede grøntsager.

Bag Palæo står iværksætterne Peter Emil Nielsen, Christian Bowall og Mads Fischer samt kokkene Daniel Westergaard og Thomas Rode Andersen. Thomas Rode er i gastronomiske cirkler mest kendt som køkkenchef på gourmetrestauranten Kong Hans, og i den brede befolkning som kommentator på madprogrammet 4-stjerners middag.

Palæo skulle have åbnet den 1. marts, men på grund af leverandørprobler er åbningen udskudt. Den forventes at åbne i midten af marts.