Picture

Påskebuffet med havneudsigt og strand

Nyd den hyggelige havnestemning på Restaurant Krabben. Her kan du sidde på den store træterrasse og nyde udsigten ud over havnen. Terrassen´s mobile overdækning samt varmelamperne, gør at man kan sidde ude i næsten al slags vejr. Påskefrokost på en skøn terrasse er dermed sikret den 29. og 30. marts samt 1. og 2. april, hvor køkkenet står klar med en smagfuld Påskebuffet. Klik ind og læs hvad påskebuffetten 2018 byder på.

Picture

Luksusplatte i historiske omgivelser

Københavner Cafeen har i over 20 år, ligget på Badstuegade mellem Strøget og Strædet, og fungeret som udskænkningssted helt tilbage fra Middelalderen. Den nuværende bygning er opført i 1798 og indenfor i restauranten oser det af stemning, liv og historie. Kom ind og få den store Luksusplatte hele Påsken. Klik ind og læs om stedet og Luksusplatten anno 2018.

 

Picture

Ærke danskhed under Uret

Lige på grænsen mellem Indre By og Østerbro finder du Restaurant Under Uret. Her vejrer det danske grundkøkkens fane stadig stolt på trods af de moderne, nynordiske vinde, som har rusket godt og grundigt op i restaurantscenen herhjemme. Restauranten – der nærmest er en lokal institution – serverer dansk frokost dybt forankret i traditionerne. Det gælder også til Påske, hvor der serveres klassiske anretninger og for dem som kan lidt mere, er der flere tilvalg. Klik ind og læs om påske anretningerne for 2018.

Picture

Himmel og Hav i bevægelse

Kastrup Strandpark ligger for enden af Amager Strand med udsigt til lettende fly og stolte skuder. Ud over at være synonymt med et prisvindende badeanlæg, dækker navnet også over en restaurant med gode ting på kortet for både badegæster, sejlere, forretningsmænd og alle os andre. Påsken er populær hos alle og her serveres en dejlig buffet lavet fra bunden. Klik ind og se hele menuen for 2018.

Picture

Haven for hele familien på Frederiksberg

MG Petersens Gamle Familiehave på Pile Allé har i over 160 år været beværtning for gæster til Frederiksberg Slotshave og nu også for tilhængere af god, gedigen dansk mad til alle aldre. Med legeplads til de yngste, hyggepianist i hverdagene, livemusik i weekenderne og dansegulv til de danseglade, er M. G. Petersens Gamle Familiehave et sted for hele familien og oplagt til fest. Påsken 2018 åbner haven med en dejlig klassisk buffet. Klik ind og læs hele menuen for 2018.

Picture

Panorama udsigt og Svanemølle

Restauranten ved Sejlklubben Frem ligger helt ned til vandet med panoramaudsigt over Svanemøllehavnen, og den er åben for alle - også dem uden båd. Hvis Påskevejret driller, kan maden nydes indendørs eller i den hyggelige gårdhave, som er indrettet i sydlandsk stil med rødternede duge, palmetræer og kulørte lamper. Påsken byder Den Store Buffet til børn og voksne. Klik ind og læs menuen.

Picture

Påske frokost tæt ved Nyhavn og kongens Nytorv

Restaurant Vita er i sandhed en af Københavns ældste restauranter. Og der er holdt fast i traditionerne – det klassiske danske mad. Det er stadig et spisehus, hvor man finder et åbent køkken og masser af liv i ”Det gamle Kongelige Hofapoteks” lokaler fra 1669, der nu er fredet på Store Kongensgade.