Ved arrangementet, som koster 700 kr., hvilket kun kan lade sig gøre på grund af støtte fra Erhvervs- og Økonomiministeriet, går NaCl'erne og de udenlandske kokke sammen om at præsentere deres kreative versioner af det nordiske køkken.

Kom med bag kulisserne
For gæsterne vil der - som ved de foregående NaCl-arrangementer - være mulighed for at komme med bag kulisserne, se hvordan kokkene arbejder, opleve de nyeste teknikker og tilberedningsmetoder og få et indblik i kokkenes tanker omkring den enkelte ret.

Alle deltagende kokke har deres egen, personlige stil, og intet er givet på forhånd. Det eneste, man som gæst kan være sikker på, er at man vil blive præsenteret for en madoplevelse, der pirrer fantasien, udfordrer alle sanser og bryder med den konventionelle opfattelse af, hvordan et gourmetmåltid skal præsenteres - og så altså at råvarerne er nordiske.

Læs mere og se de deltagende kokke på NaCl's hjemmeside.

Meget få billetter
Et meget begrænset antal billetter til arrangementet udloddes ved lodtrækning - se, hvordan du deltager her. Billetterne koster 700 kr. og udtrækkes den 15. august.