Man ved altid det er forår, når man kan nyde en fadøl i Nyhavn. Cap Horn fejrer foråret og åbningen af udendørs-servering med det årlige økologiske marked. Det sker lørdag d. 16. marts, hvor alle bydes velkommen til en ny sæson i Nyhavn. 

På Cap Horn bliver der spillet op med live jazzmusik og både ude og inde er der marked med smagsprøver på en masse økologiske specialiteter - ost, chokolade, most, vin, øl, spegepølser, mel og meget mere. 

Både inde og ude kan man nyde Cap Horns forårsretter med asparges, stenbiderrogn og lam samt andre af årstidens økologiske råvarer. 

Entré til markedet er gratis og det foregår mellem kl. 12-15. 
 

Om Cap Horn

Den smukke, gamle bygning i Nyhavn, der tidligere har været tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer, omdannede kogekonen Camilla Plum i begyndelsen af 1990’erne til en restaurant, hvor gode økologiske råvarer kom i centrum. Cap Horn har fastholdt værdierne omkring økologi, og alle råvarer bliver udvalgt med fokus på kvalitet og med omtanke for klima og dyrevelfærd. 

Den smukke, gamle bygning i Nyhavn, der tidligere har været tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer, omdannede kogekonen Camilla Plum i begyndelsen af 1990’erne til en restaurant, hvor gode økologiske råvarer kom i centrum. Cap Horn har fastholdt værdierne omkring økologi, og alle råvarer bliver udvalgt med fokus på kvalitet og med omtanke for klima og dyrevelfærd.