Det er Claus Meyer, som sammen med jazz-musikeren Niels Lan Doky står bag det nye Custom House, som skifter navn til The Standard og åbner som kombineret kæmpe-jazzklub og restauranthus til efteråret – efter planen til september.

I restauranten på 1.-salen får tidligere kreativ køkkenchef på Noma, Torsten Vildgaard, endelig foden under eget bord som restauratør og køkkenchef på Studio. Den ene af restauranterne i stueetagen bliver til en indisk toprestaurant og ledes af Karam Sethi og Rizwana Merchant, som kommer fra udenlandske michelinrestauranter. Konceptet for den tredje restaurant udvikles af Søren Westh, tidligere kreativ souschef på Noma gennem 7 år, Torsten Vildgaard og Claus Meyer under parolen: den mad, vores bedsteforældre ville have lavet, hvis de havde haft den viden, vi har i dag.

Jacob Kocemba, der tidligere har vundet både VM for tjenere og NM for sommelierer, og som for nylig var restaurantchef på Nimb Herman, bliver General Manager på The Standard.

København som førende jazz-metropol
For jazz-delen af huset står den internationalt kendte jazz-musiker Niels Lan Doky, som for nylig er flyttet tilbage til Danmark efter flere år i udlandet. Ambitionen er at præsentere projekter og programpunkter, som er skabt til stedet og derfor ikke kan opleves nogen andre steder i verden og at genetablere Københavns historiske position som førende jazz-metropol. Ja, intet mindre.

Det er store ambitioner, men hvis nogen kan opfylde dem, må det være Claus Meyer og Niels Lan Doky og det stærke hold, de har sat. Vi glæder os!