En restaurant der tager udgangspunkt i den skandinaviske køkkentradition skal man ikke lede længe efter i København og ligeledes her på Nørrebro, insisterer Bruce på at holde fast i de nordiske rødder med base i lokale råvarer fra sæsonen.

Bag konceptet står administrerende direktør Signe Hansen og køkkenchef Ul Christensen. Begge har lang erfaring med at drive virksomhed på Nørrebro. Vi har i sinde at skabe en spiseoplevelse, hvor den nordiske tradition er udogmatisk og kompromisløs, hvor sæsonerne kan mærkes, og hvor spiseoplevelsen er i fokus”, udtaler Signe Hansen.

Ny restaurant på Nørrebro med lokale råvarer i fokus_1

Om dagen vil man finde et moderne tvist på det klassiske smørrebrød, og om aftenen vil sæsonens grøntsager skabe fundamentet for a la carte kortet. Bruce har fokus på lokale råvarer og økologi, og tilbyder desuden flere veganske og vegetariske retter. “Det har været vigtigt at have et bredt udvalg af veganske retter, så der er plads til alle uanset præferencer”, siger køkkenchef Ul Christensen.

Restaurantens udvalg af både mad og drikke vil variere i løbet af året, “vi ikke er bange for at prøve nye spændende ting af, og det er vigtigt at tilbyde et spændende udvalg både med og uden alkohol” siger direktør Signe Hansen.

Atmosfæren er casual, og indretningen består af mange genbrugsfund. Der er plads til alle, og både Ul og Signe lægger vægt på en community-orienteret tilgang, når de præsenterer konceptet for Bruce.