Ny køkkenchef matcher Restaurant Remouladens vision og passion

3/3 2017

 

Daniel McBurnie, der har en fortid på bl.a. Rick Steins Seafood Restaurant, AOC og senest souschef på Marchal d’Angleterre, er i al stilfærdighed tiltrådt som ny køkkenchef på Restaurant Remouladen i Vejle i sommeren 2016. Den ny køkkenchef har en stor passion for mad, der smager. En kombination, der matcher restauranten på lystbådehavnen i Vejle perfekt. 

Restaurant Remouladen har altid udvikling på menuen. Udvikling af menukortet såvel som udvikling af restaurantens løbende tiltag indenfor bæredygtighed, økologi og råvarer. Med ansættelsen af én af Danmarks største talenter som ny køkkenchef, Daniel Mcburnie, har restauranten skabt fundamentet for endnu mere udvikling på alle fronter.

Med sine 25 år har Daniel Mcburnie en enestående fortid på flere profilerede restauranter, og selv om det alene af den grund er nærliggende at vælge ham til køkkenchef på Restaurant Remouladen, så spiller flere ting ind. Daniel Mcburnie har nemlig ikke kun et stort talent for velsmag:

Daniel Mcburnie laver simpelthen mad, der smager fremragende, men han bringer meget mere med sig, end vi havde turde håbe på. Han er ambitiøs og visionær, og så er han kompromisløs i sin søgen efter de bedste råvarer og går meget op i økologi og dyrevelfærd. Det harmonerer utrolig godt med vores profil, hvor vi med kvalitet og smag som omdrejningspunkt prioriterer netop disse ting højt, siger administrerende direktør, Daniel Bro Schmidt.

Det er også Daniel Mcburnies mål at fortsætte Remouladens udvikling indenfor flere områder.
Jeg ser Remouladen som et fremragende dog underspillet sted med mange muligheder. Ikke mindst de åbenlyse kvaliteter som økologi og bæredygtighed, god behandling og respekt tiltaler mig, siger Daniel Mcburnie, der allerede er i gang med at udvikle idéer og konkrete tiltag med fokus på smag og kvalitet. Passionen for den rene, ærlige menu - til tider med kant - ligger ham på sinde.

Det samme gør god stemning hos gæsterne såvel som hos personalet.
Der er ingen tvivl om, at det er hele pakken, vi er glade for ved ansættelsen af Daniel Mcburnie. Han komplimenterer vores mission og værdier og bringer dem i spil – fra sine valg af råvarer til valg af menu og stemning omkring sig, siger Daniel Bro Schmidt, der ikke er det mindste i tvivl om, at Restaurant Remouladen med Daniel Mcburnie kommer til at markere sig som én af landets bedste restauranter både til frokost og aften.

Remouladen
7100 Vejle

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.