Nye kokke vil tjekke ind på Era Ora fra vidt forskellige steder i Italien, og selvom restauratørparret Elvio Milleri og Edelvita Santos endnu ikke vil afsløre navne, er arbejdet gjort yderst grundigt og helt i tråd med den filosofi, der siden Era Ora’s åbning i 1983 har tegnet den italienske restaurants profil:

”Era Ora påtager sig et ansvar for at præsentere moderne og tidssvarende gourmetmad med rødder i mit hjemlands traditioner, og vores restaurant er et arnested for morgendagens italienske kokke-stjerner. Vi gør en dyd ud af at bringe talenter fra Støvlelandet til Danmark, som samtidigt med et kreativt arbejdsmiljø på Era Ora også får mulighed for at opleve København i sprudlende, gastronomisk udvikling. Det ville være lettere at ansætte en allerede anerkendt kok fra en af Italiens mange michelin-restauranter, men min kone og jeg gør en dyd ud af at give dem der arbejder hårdt og dedikeret og deler vores filosofi, en oplevelse for livet”, udtaler Elvio Milleri.

”Vi vil gerne takke Nicola Fanetti for hans dygtige arbejde med Era Ora, og vi ønsker ham held og lykke med fremtiden, fortæller Elvio Milleri.

Edelvita Santos tilføjer: ”Vi har drevet restaurant i København i over 30 år og vi er stolte af endnu engang at kunne bidrage med nyt italiensk blod til København. Vi har fra starten nydt at kunne medvirke til at udvide det gastronomiske spektrum her i byen, vi elsker København og ønsker at være en aktiv del af den vitalitet, som præger byen.”

Den kok der vil tage Nicola’s plads, er skolet i det regionale, italienske køkken, men vil også komme med en vægtig balast af den innovation, som lige nu præger Italiens absolutte toprestauranter. ”Det vigtigste i vores søgen efter disse nye kokketalenter, har altid været at finde stjerner på vej frem, der har mod på at fortsætte udviklingen af Era Ora’s køkken. Vi forsøger at arbejde innovativt med at kombinere råvarer og metoder på tværs af Italiens mange regioner, og så er vi selvfølgelig også meget inspirerede af at ligge midt i København, samt af mit brasilianske hjemland”, fortæller Edelvita Santos.

”Vi ser frem til at afsløre hele det nye ERA ORA team af talenter i slutningen af november, slutter Edelvita og Elvio.