I Rungsted Havn ligger nogle af landets dyreste både, og en gåtur på bådebroen kan være en sjov oplevelse for store og små. Café Crostini har en fin udsigt over havnen, og i de kommende måneder laves der lidt om på konceptet, så man i stedet for italiensk inspirerede caféretter kan få store steaks med valgfri tilbehør og sauce.

Hvorfor nu det? Katharina fra Café Crostini fortæller:

"Vi gør det for at komme hurtigere til sommeren - så det ikke bare altid er det samme, vi laver."

Hun fortæller, at Café Crostinis stamgæster har taget godt imod det nye koncept - ligesom sidste år, hvor caféen også havde steak-tema i forårsmånederne.

"Vi har kun fået positiv respons fra gæsterne, som synes, det er spændende, at vi prøver noget andet. Vi gør det nok igen til næste år," siger Katharina.

Den sædvanlige menu er i dvale frem til slutningen af maj, hvor udvalget af steaks tages af kortet igen. Indtil da kan man vælge mellem fx amerikansk oksefilet, irsk ribeye, kalvemørbrad og rumpsteak med marv. Hertil vælger man selv blandt side orders som pommes frites, hvedekerneotto, kryddersmør og béarnaise. Der serveres desuden forretter og desserter samt en enkelt maritim ret - blåmuslinger - eller vegetarisk pasta til dem, der ikke vil have kød. Priserne for steaks starter ved 175 kr. inkl. én side order og sauce.