Nordisk mesterskab i sild er en hyldest til den elskede, nordiske spise, som kan tilberedes og varieres i det uendelige. Vindersilden får en plads på Nyhavns Færgekros store sildebord, der består af mere end 12 forskellige hjemmelavede sildespecialiteter.

Tidligere deltagere har blandt andet serveret ”Tøsesild”, ”Sildeburger” og ”tartarsild”. Henover efteråret vil vi genskabe nogle af sidste års vindersild, så det er muligt at smage. Hold dig opdateret på Nyhavns Færgekros Facebook eller hjemmeside.

Spiseliv Sild

Til hovedkonkurrencen den 15. februar vil et panel af sildeeksperter og -entusiaster bedømme de udvalgte silderetter og kåre årets vinder. Der vil ud over en plads på menukortet være fine præmier. 

Tilløbsstykke for sildeentusiaster

Finaledagen er normalt en velbesøgt begivenhed og et tilløbsstykke for sildeentusiaster fra hele Norden. Det hele foregår i den hyggelige Nyhavns Færgekro, hvor der ud over konkurrencen også vil være et marked med rig mulighed for at se, smage og dufte til sild, krydderbrændevin, most og øl.  

NORDISK MESTERSKAB I SILD
Lørdag 15. februar 2020 kl. 13-15
Entré: Gratis

Om Nyhavns Færgekro

Nyhavns Færgekro tilbyder klassiske, danske retter med fokus på smørrebrød og hjemmelavet krydderbrændevin. Restauranten rummer masser af historie; de store vinduer på første sal er de originale fra dengang bygningen husede agenturet for dampskibsrederi, White Star Line, hvor danskerne kunne købe billet til Titanic. Man kan stadig se rester fra nogle af destinationsnavnene på vinduerne. 

BOOK BORD HER