I vinterferien åbner ca. 250 restauranter i 50 byer i Danmark atter dørene, når Dining Week inviterer til restaurantfestival fra 10.-19. februar. Her vil landets dygtige kokke og tjenere forkæle gæsterne med nærværende værtskab, madoplevelser og minder, man tager med sig hjem. Billetsalget er startet, og der kan i år vælges mellem både 3 retter, 5 retter og 10 serveringer.

Nordens største restaurantfestival Dining Week_1

Dining Week er ét stort, overdådigt menukort til både kendte gourmetrestauranter, der hyldes vidt og bredt, små ukendte perler samt helt nye restauranter med noget særligt at byde på. Dining Week giver inspiration til nye restauranter, nye smage og helt særlige oplevelser både i byerne, på landet, i skoven og ved havet med guddommelig udsigt.

Mere end halvdelen af restauranterne finder man i hovedstaden

Her kan du se et lille udvalg af de mange restauranter, men frem til billetstart vil der hver dag løbende komme flere restauranter i programmet.

Restaurant Ticket på BaneGaarden, den nyåbnede restaurant i det smukke område i Valby.

Bistro Pan Pan i ZOO, der byder på 10 serveringer og intet mindre end en privat rundvisning i ZOO.

Odette er den nye restaurant fra folkene bag Michelin Bib Gourmand-præmierede Norrlyst.

Bjørn & Delfino er nyeste restaurant fra Gorms og serverer delevenlig comfort food.

Lola med Kamilla Seidler i spidsen tilbyder 10 serveringer med inspiration fra især Sydamerika og Asien.

Radio laver forrygende, Michelin-anbefalet nordisk mad med flotte anmeldelser til følge.

Capa er Casper Sobczyks uhøjtidelige restaurant med smage fra hele verden.

Almanak i Operaen har 10 serveringer i ekstraordinære omgivelser på menuen.

Aamanns Replik i Skuespilhuset byder på unik udsigt, grønt, fisk og fugl.

Kroghs Fiskerestaurant i historiske omgivelser på Gammel Strand.

Der kommer flere restauranter løbende....

Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst. Vi bliver mindet om hvad det giver os at mødes omkring et bord, for på landets restauranter bliver vi nemlig meget mere end bare mætte. Vi nyder maden, selskabet, stemningen, kokkenes og tjenernes passion og bliver fyldt op af glæde.

”Dining Week er med tiden blevet en elsket tradition, der samler 90.000 gæster omkring bordene på landets restauranter i vinterferien”, siger Dining Week stifter, Bjørn Beyer. En oplevelse, man glæder sig til og deler med familie og venner”.

KOKKE, VI KENDER – OG KOKKE UDEN GRÆNSER

For mange gæster er Dining Week en introduktion til nye eller for dem ukendte restauranter. Ét stort, overdådigt menukort, der viser hvad landets passionerede madmennesker kan tilbyde på deres spisesteder. Vi vil sammen med restauranterne inspirere danskerne til nye smage, nye oplevelser, nye restauranter – både med mad, man kender, men gerne lidt ud over det sædvanlige – samt smage fra egne af verden, man måske ikke før har nydt.

OM DINING WEEK

Dining Week startede i vinterferien i 2011 i Storkøbenhavn, og blev hurtigt så populært hos både restauranter og gæster, at konceptet støt og roligt i de følgende år spredte sig til resten af Danmark. I 2015 fordoblede Dining Week frekvensen og udvidede restaurantfestivalen til efterårsferien.

SE ALLE RESTAURANTER HER OG BOOK