Peter Vinding-Diers har stor succes med sin vingård på Sicilien – og gennem den seneste tid er han nærmest blevet skamrost af den samlede vinpresse. Men resultaterne er heller ikke kommet af ingenting for manden, der i sin tid lærte sin nevø Peter Sisseck at lave vin. Peter Sisseck producerer bl.a. den verdensberømte Pingus!

Masser af hårdt arbejde, store investeringer og en ultra-seriøs tilgang til projektet har gjort Peter Vinding-Diers’ syditalienske vingård til det succesprojekt, det er i dag. Peter har to sønner, Hans og Anders, som også er vinproducenter. Denne aften smages også på en vin produceret af Hans, som har vingården Bodega Noemia i Argentina.

Peter har for nylig udgivet en bog om sit spændende liv med titlen: ”En håndfuld oliven og et glas vin” og er fascinerende læsning, ikke blot for vinentutiaster. Den kendte Hugh Johnson, som har kendt Peter i mange år, skriver bl.a. i forordet: ” I løbet af de sidste 50 år er Peter fløjet som en komet hen over vinhimlen. Folk fra alle afkroge af vinens verden har kunnet kigge op og pludselig se dette ejendommelige lys suse forbi – klarere end nogen satellit.” Kom og smag selv, hvorfor både pressen og almindelige vinnydere elsker disse vine!

RESTAURANT UNDER LINDETRÆET & H.J. HANSEN VIN har fornøjelsen at invitere dig til en fantastisk aften med selveste PETER VINDING-DIERS onsdag den 5. april 2017.

RESTAURANT UNDER LINDETRÆET - EN GOURMET RESTAURANT
Den idylliske restaurant, der er mere end 200 år gammel, er nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter- og med en beliggenhed side om side med H.C Andersens Hus i Odenses smukkeste og mest eventyrlige bydel. Her serveres eventyrlige og uforglemmelige smagsoplevelser skabt af de bedste fynske råvarer. Denne aften er ingen undtagelse, se hele menuen og programmet her på Spiseliv profilen.