Den klassiske danske julemad får en nymodens overhaling i hænderne på den århusianske stjernekok Wassim Hallal, som hver dag frem til jul serverer en treretters jule-snack-menu bestående af grillede rugbrødsstykker med svinekam, sylte og blå Friser (det er en ost), æbleskiver med æblemos, svesker og røget ål samt hjemmelavede småkager og juleknas. Hertil serveres der varm juleøl med æbleskum  og hjemmelavet gløgg.

"Jeg er gået helt tilbage til barndommen og har forsøgt at genskabe den autentiske juleoplevelse, men selvom der er tale om juleklassikere serveret på nostalgiske tallerkener, så har alle retterne lige fået det moderne twist, der gør dem interessante og anderledes end det, vi ellers får så meget af i julen," siger Wassim Hallal om tankerne bag menuen.

De tre retter inkl. drikkevarer koster 145 kr. og serveres hver dag frem til den 23. december på i Brasserie Petri på Hotel Skt. Petris 1. sal.