Siden Eric Vildgaard og Tina Kragh-Vildgaard åbnede Restaurant Jordnær i 2017, har de opnået af modtage 2 Michelin stjerner, Eric blev pladseret som nr. 40 ud af 100 køkkenchefer af `The Best Chef Awards 2020´ og nu i 2021 kåret til Årets Kokkeprofil af Den Dansk Spiseguide.
Hos Michelin guiden er det ikke nok at kunne kreere smukke anretninger med stor smag, for maden skal jo også serveres og det har Tina i den grad styr på. Tina blev kåret til Bedste betjening ved Årets Ret 2020. At være tjener er ikke blot at bringe tallerkenen til bordet, det er en uddannelse kombineret med et butlergen, som smelter sammen til et værtsskab gæsterne kan mærke, fra de træder ind ad døren til de bliver budt på gensyn efter en dejlig aften hos Restaurant Jordnær.
Restaurant Jordnær har altid en fast menu - denne skifter naturligvis med sæsonerne og for tiden ser den således ud:
Kongekrabbe – Urter – Sake
Hummer – Yuzu – Ørrederogn
Hamachi Sunazuri – GASTROunikaPlatinum Caviar – Soya
Vaffel & GASTROunika Baerri Selection Caviar – Fjordrejer
Svampe The – Argan – Hvid Trøffel
Norsk Kammusling – Fingerlime – Stikkelsbær
Jomfruhummer Essens – Marinda Tomat – Olivenolie
Rygeost – Vagtelæggeblomme – Kalix Löjrom
Limfjords Østers – Wasabi – Dild
GASTROunika Osetra Imperial Caviar – Valnød
Hamachi – Sesam – Ponzu
Brød & Smør
Kongekrabbe – Blåmusling – Vadouvan
Pighvar – Jomfruhummer – Yuzu Kosho
Rødbede – Solbær – Gedemælk
Hvide Ribs – Fåreyoghurt – Hyldeblomst
Hibiscus – Fårefløde – Blåbær
Hvid Trøffel – Hasselnød – Friis-Holm Bad Fermentation 70%
DKK 2700