Denne fredag og lørdag gør kælder-restauranten i Kødbyen for alvor noget ud af dét koncept, der gav restauranten sit navn. Hele fem (hele, kunne man så tilføje igen…) fine lam er nemlig blevet købt hjem til weekenden – og så er der først til mølle. Især hvis man vil smage de mere kuriøse dele af dyret. Det første der kommer på tallerkenen, er nemlig hovedet! Dog (og her vil nogen måske ånde lettet op, mens andre bliver skuffede) uden hjernen, har Kenneth Kirkedal, der er køkkenchef i kødbiksen, lovet. 

"Men ellers bliver det altså noget af et lotteri, hvad man bliver præsenteret for på tallerkenen denne weekend. Og det er vel meget sundt og fornuftigt i en tid, hvor vi checker maden allerede før, vi sætter fod (høhø, hun skrev fod) i restauranten. Og vi har vænnet os til, at kød kommer forberedt til os i pakker og kun få har lyst eller mod på at spise indmad."

Lammelotteri

Men ellers bliver det altså noget af et lotteri, hvad man bliver præsenteret for på tallerkenen denne weekend. Og det er vel meget sundt og fornuftigt i en tid, hvor vi checker maden allerede før, vi sætter fod (høhø, hun skrev fod) i restauranten. Og vi har vænnet os til, at kød kommer forberedt til os i pakker og kun få har lyst eller mod på at spise indmad.
 
Men om nogen (især også med det nye, daglige tiltag ”Dagens Indmad”) er Nose2tail-drengene dem, der kunne ændre lidt på madvanerne og sætte noget lidt mere bæredygtigt (og måske endda…lækkert?) på bordene. 
 
Så hermed en opfordring til at tage ”chancen” og booke bord denne weekend enten fredag eller lørdag. Velbekomme!