På Spiseliv kan du søge blandt flere tusind restauranter, cafeer og klubber i Danmark. For at få den bedst mulige oplevelse af sitet, kan du vælge at få vist steder i det område, hvor du er lige nu. Ønsker du det, skal du blot klikke på “opdater”.
find de bedste oplevelser nær dig
Opskrift
Lam i dild og rejer
Sabina
Spiseliv.dk
Kokkene på Nose2Tail elsker kød. Derfor har de udgivet en bog om netop det emne. Opskriften her er fra bogen 'Lokal Kærlighed - en kødbog'
Af Teitur Christensen, Martin 'Guf' Becker Rasmussen og Stine Christiansen (foto)
1. Fedtsiden ridses. Læg kronerne på en kold pande med fedtsiden nedad.
2. Skru blusset op og steg til fedtsiden er sprød og brun, vend og steg yderligere 10 minutter.
3. Smag rejerne til med salt og sukker. Anret som på billedet.
Læs hele artiklen
Redaktionens Valg: Artikler
Artikel
Så åbner Tivoli for sommersæsonen med endnu et ambitiøst program
21. mar. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Artikel
Danske kokke på sejrsskamlen ved Bocuse d´Or 2024 - Det er så stort for dansk gastronomi!