”Du skal tage med til workshoppen, hvis du er nysgerrig på madlavning og godt kunne tænke dig at udvide din madhorisont. På workshoppen lærer du forskellige metoder og kokketricks, så du kommer til at tage kegler, når du skal servere anderledes og toplækker seafood derhjemme. Blæksprutte er en helt overset gastronomisk perle – det er både sundt, det smager fantastisk, og så er det sjovt og nemt at arbejde med blæksprutte i køkkenet,” fortæller Mikkel Wejdemann.

Workshop lørdag 25. januar

Der er begrænsede pladser til Mikkel Wejdemanns blæksprutte-workshop, som bliver afholdt på scenen hos Aarhus Central Food Market lørdag d. 25. januar fra kl. 10.00-12.00. Prisen for en billet er 199 kroner, og for de penge får deltagerne fifs og tricks, der gør dem i stand til at tilberede udsøgte retter med blæksprutte, lækre smagsprøver og et opskriftshæfte til at tage med hjem.

”Alle kan deltage i workshoppen – uanset evner og tidligere køkkenerfaring. Jeg glæder mig enormt meget til at vise, at blæksprutte hverken behøver at ligne sejt viskelæder eller dryppe af friture, men kan være en virkelig formidabel smagsoplevelse. Blæksprutter lever i hobetal i de danske farvande, så en bonus er, at når vi laver mad med blæksprutte spiser vi lokalt, og vi gør noget godt for miljøet,” fortæller Mikkel Wejdemann.

Billetter til blæksprutte-workshoppen kan købes lige nu på 
www.aarhuscentralfoodmarket.dk

Blæksprutte Spiseliv

Foto: Colourbox

Om Mikkel Wejdemann: Til dagligt driver Mikkel sin virksomhed MadMikkel i Aarhus, som arbejder med udvikling af diverse madprojekter landet rundt. Han er især kendt blandt børn og unge for sin ambassadørrolle i GoCook. Her rejser han verden rundt på jagt efter nye smagsoplevelser, og gør sig umage med at smitte flest muligt med fornyet gastronomisk inspiration og masser af madglæde. Han er desuden forfatter på kogebogen ”Vores hav” og fungerer som freelanceskribent og madanmelder for madmagasinet Gastro.  

Aarhus Central Food Market er et mad-mekka med inspirerende og sanselige madoplevelser for enhver smag. Madmarkedet åbnede 1. oktober 2016 på Skt. Knuds Torv 7-9 i Aarhus. På Aarhus Central Food Market finder madglade foodies frisklavede retter, gastronomiske oplevelser og sæsonaktuelle delikatesser – under ét tag. Bag markedet står Danish Design Restaurants, som også har en række andre restauranter i Aarhus, blandt andet Villa Dining, Spisesalon og Nordisk Spisehus.