Det er selvfølgelig den gode Hr. Meyer, der disker op med en omgang remouladeundervisning til de mindste. Og det er egentlig meget godt tænkt. Alle (næsten) kan lide remoulade, og når du lærer at lave din remoulade fra bunden, så får du pludselig et andet forhold til dén fra tuben. Sådan er det bare. For hey – pludselig viser det sig jo, at remoulade faktisk indeholder nogle råvarer og ikke bare er en gullig masse, man trykker ud af en tube! Remoulade kan være mere end bare et nødvendigt onde. Remoulade kan smage godt! Og ... remoulade er blot én ting blandt mange, som man – du – dit barn – kan lave selv. Og få et forhold til. Og oven i hatten er det sjovt.

"Hva' så, har du lavet noget sejt i ferien?”, “Jeps, jeg har været på remouladekursus, hva' med dig?” Tag dén, klassekammerat!

Remouladekurset finder sted torsdag d. 17. februar 2011 hos Meyers Deli. Det koster 65 kr. og går ganske enkelt ud på, at du går hen på Meyers Deli, betaler og får udleveret en remoulade-kit med tilhørende brugsanvisning. I farver! Der er forskellige variations- og tilsmagningsmuligheder, og når du har færdiggjort din remoulade, giver du den til køkkenet, der straks kvitterer med en:

Sprød, rugmelspaneret rødspættefilet, økologisk rugbrød fra bageriet, knasende grønsager og til dessert en hindbærsnitte, som du vil huske længe.


Men det slutter ikke her!

For dagen efter offentliggøres remouladedagens tre bedste remoulader her, og den er udvalgt af rørende ægte remouladekokke i Meyer's Deli. Så hey basseven, du må hellere stramme ballerne :-) Der er præmier i sigte:
1. præmie: En pt. ikke nærmere specificeret madoplevelse i Meyers Madhus sammen med en voksen.
2. og 3. præmie: En kurv med lækkerier til børn. Kan afhentes i Meyer's Deli.