Traditionen med krebsegildet hos Kong Volmer startede ud som et eksperiment med en enkel dag. Tidligt stod det dog klart for David Levy Nielsen, som er indehaver af Kong Volmer, at de blev nødt til at udvide arrangementet med en ekstra dag, da tilslutningen var overvældende. Tilslutningen har alle år været stigende, fortæller David og det er tydeligt, at gæsterne nu kommer i grupper og kommer igen år efter år. 

De berømte danske krebs kommer fra Kong Volmers fiskedistributør i Kerteminde, hvorefter de vil blive tilberedt i restaurenten på forskellige måder. Man kan eksempelvis nyde krebs kogt med øl eller i vin, buffeten vil være et sandt overflødighedshorn af forskellige former for kogte krebs. Hos vores svenske naboer er traditionen, at man drikke snaps til krebsene, men her forekommer traditionen lidt anderledes i Danmark, her nydes der kølig hvidvin i stedet. Det er selvfølgelig muligt at få en snaps, hvis det ønskes. 

Krebsegildet bliver afholdt i forbindelse med H. C. Andersen Festivals i uge 34


Fra kl. 18-20 vil der blive anrettet på buffet
Udvalg af pil-selv krebs ad libitum
Sprøde salater
Forskellige dips
2 slags friskbagt brød

Fra kl. 20 vil der blive anrettet
Ostebord og lidt til den søde tand

Pris pr. Person 298,- 

På Kong Volmer i Odense er man specialist i det klassiske danske frokostkøkken. David Levy Nielsen som er født og opvokset i Odense har drevet Kong Volmer siden 2008, hvor han slog dørene til sin restaurant midt i Brandts Passage, Odenses gamle klædefabrik. I dag fungerer Odenses gamle klædefabrik som byens kulturcentrum med museum, cafeer, restauranter og biograf samt et udvalg af spændende butikker.

Kong Volmer har specialiseret sig i det klassiske danske smørrebrød og danske frokostretter. Udover de mere traditionelle danske retter arbejder køkkenet hele tiden på nye ideer som kommer til udtryk på smørrebrødssedlen eller i de spændende snapse, såsom bacon snaps og rugbrødssnaps. 

 

Der er nu åbnet for online booking til Krebsegilde

Sidste år var begge datoer udsolgt 2 måneder op til så skynd jer at sikre jer bord her: Bordbestilling på www.kongvolmer.com eller på tlf. 66 14 11 28