Grand Unplugged er et helt unikt program, hvor Grand Brasserie overlader sit køkken til ambitiøse kokke fra anden restaurant i Odense og underholdningen til kendte musikere, som vi alle kender. Den 27. maj 2017 bliver helt........ Læs om det her og køb billet......

Du kan se frem til en madoplevelse, der udfordrer forestillingen om, at en menu nødvendigvis består 5 retter på 5 tallerkner.

Disse konventioner skiller mmoks fra hinanden, inden de samler dem igen på deres helt egen måde. Resultatet er en gastronomisk symfoni, hvor de fynske råvarer spiller førsteviolin.
Glæd dig til en humoristisk og tilbagelænet oplevelse, grundlagt af seriøst arbejde og højt ambitionsniveau.

Oplev Erann DD og Søs Fenger, når de i samspil skaber en magisk aften og inviterer os indenfor i deres intime og akustiske univers. Genoplev bl.a. Søs Fengers ”Inderst inde”, ”Den jeg elsker, elsker jeg” og Erann DDs ”Still Believing”, ”Hjertet ser” og ”I wanna wake up with you”, når de sammen fortolker hinandens sange og smukt formidler dem videre.

Ulrik Storm lægger lyd til afterparty
Ulrik er en erfaren DJ, som udfordrer sig selv og de musikgenrer, han spiller. Han har været med i flere årtier og er i dag en efterspurgt DJ, som altid har øje for det nye hit, men som også ofte overrasker publikummet med et af de numre, vi havde glemt, vi elskede.
Læn dig tilbage og nyd loungestemningen.
Bartendere står klar til at mixe Brasserie Grands berømte cocktails.