Fuglene er begyndt at kvidre, solen varmer i ansigtet, og din kalender arbejder sig roligt men sikkert i retning af forår. Selvom der stadig er lidt tid til sommer, kan du sagtens allerede nu skrue op for feriestemningen hjemme i din sofa, på din altan eller i din baghave. Baileys har nemlig i år udvidet produktporteføljen med Baileys Colada, som er en ny variant, der smager af det bedste fra troperne og passer perfekt til en aften med solnedgang ved vandet eller en middag med gode venner en forårsaften i haven. Den eneste lille sky på himlen er, at den kun bliver solgt i begrænset tid. Så hvis det frister, er det noget med at pakke cocktailglassene i picnic-kurven og svinge forbi dit lokale supermarked en af de kommende måneder.

Baileys Colada er lavet på cremelikør og blandet med den rige smag af kokosnød og sød ananas. Det gør Baileys Colada helt oplagt, hvis du nemt og hurtigt vil kunne servere alles yndlingsferiecocktail, uanset hvor du skal mødes med dine venner.

KOM SOMMEREN I FORKØBET MED EN KOLD BAILEYS COLADA_1

"Marts har allerede budt på rekordmange solskinstimer i Danmark, og vi er glade og stolte over at kunne introducere Baileys Colada samtidig med, at de varmere måneder for alvor melder deres ankomst. Det her er bare endnu en god grund til at forkæle sig selv, og jeg tør godt love, at sommerferien starter, når du tager den første slurk,” fortæller Guri Rime fra Diageo Danmark.

Baileys Colada er tilgængelig i hele landet - men kun i en begrænset periode. Den vejledende udsalgspris er 142 kr. for en 750 ml flaske, og den bliver solgt gennem Coop og Salling Groups butikker.

Som en del af lanceringen på det danske marked bygger Baileys også en Colada pop up-bar i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor alle interesserede i uge 14, 15 og 16 er velkomne til at svinge forbi og smage.