Erwins højrehånd
Andreas Møller kommer fra en stilling som souschef på Saison hos karismatiske, samvittighedsfulde og dygtige Erwin L. i Hellerup. Hvilket dybest set vil sige, at han i de to år, han var ansat der, var Erwins højrehånd. Og det er så helt bestemt ikke den mindst lærerige post af sin slags inden for landets fire vægge. Han har også været både et smut i Frankrig og arbejdet lidt her og der i og omkring København. Men han holder selv på, at det frem for alt er tiden hos Erwin Lauterbach, der har gjort ham til den kok, han er i dag, og at det er takket være den tid, han er i stand til nu at stå på egne ben som køkkenchef med det ansvar, som følger med. Det tror vi gerne. Og glæder os således til et besøg på kanonhyggelige Kanalen.

Danske råvarer til fornuftige penge
Køkkenstilen kommer Andreas ikke til at lave meget om på, idet den stemmer fint overens med det, han allerede står for: et godt måltid til fornuftige penge og fokus på danske råvarer og deres respektive sæsoner (naturligvis). Således står den fx i skrivende stund på torsk og jordskokker, jomfruhummer og blomkål, rødspætte og blomkål. Himmerlandsokse med marv og rosenkål. Pærer og nødder. Og meget meget mere, der allesammen klinger herligt, herligt! Det skal bestemt ikke vare længe, før vi drager på rundfart i Kanalens menukort.