Køkkenchefens 4 tips til julen

1. Mit bedste tip til at lave den bedste julemad er at gøre det sammen med mennesker, man holder af. Brug tiden på at hygge omkring maden, smag på maden, lyt til hinanden og hav en fantastisk dag sammen med at lave det bedste måltid, som skal nydes senere.

2. Juleanden ... vores er altid den bedste. Jeg syntes, det er dejligt at fylde anden med æbler og svesker marineret i brændevin fra dagen før. Jeg giver altid anden 1 time ved 200 grader, og så lader jeg den hvile min. 1 time, inden jeg skærer den ud og varmer den op med grillen i ovnen, så skindet bliver sprødt igen.

Køkkenchefens 4 tip til god julemad_2

3. Den bedste måde at lave brune kartofler på er med brun farin. Det er et tip fra min Bedstemor, som sagde til mig, at hendes hemmelighed var at bruge brun farin til at lave de bedste i verden :-) og det syntes jeg stadigvæk, hun havde ret i.

4. Jeg syntes, det bedste julemad bliver lavet af de bedste råvarer så tag en tur til den lokale grønthandler, og køb lokale rødkål og kartofler, gå måske en tur til slagteren eller landmanden og køb en and eller en gås. Det er for mig rigtig jul.