Støt restauranterne og bliv belønnet med rosé

Besøger du en af restauranterne skal du gemme din kvittering, for den fungerer som en stafet. Når du så besøger en af de andre restauranter og fremviser kvitteringen, får du en flaske rosévin på husets regning. Der er hele 12 restauranter med i stafetten, som kører hele juli og august og derfor også god mulighed for at drikke rosé i rigelige mængder.

En af de restauranter, der deltager, er Huks Fluks bistro og vinbar på Gråbrødretorv. Her er restaurantchef Anders Henneberg klar til at guide danskerne igennem en gastronomisk sommer:

Hvem kender restaurationsbranchen bedre end os selv? Derfor har vi valgt at gå sammen om at guide danskerne gennem en fantastisk gastronomisk sommer inden for landets grænser. Om vi er dit første besøg, eller du kommer forbi med en stafet, så lover vi, at du ikke fortryder det. Udover roséen har vi vin fra mange forskellige vingårde fra hele verden og supplerer med lækre sydeuropæiske retter. Nyd det hele på vores terrasse på solsiden af det smukke Gråbrødretorv. Vi glæder os til at se jer og til at sende stafetten videre til en god kollega.

Københavnske restauranter er gået sammen om en Roséstafet i juli_1

Noget for enhver smag

De deltagende restauranter har hver noget forskelligt at byde på, så gæsterne kan glæde sig til en ny oplevelse hver gang, de giver stafetten videre. Alt fra hjemmelavet pasta til franske bistroretter, tapas, asiatiske specialiteter, saftige bøffer og smørrebrød er på menuen.

Restauranter, der deltager:

BassoBibendumBøf & OstFalernumHuks FluksKeyser SocialKödKompasset Nyhavns FærgekroPaté PatésimpleRAWZeleste

Roséstafetten kører fra 1. juli - 30. august 2020