Det er Custom House, der, som vi tidligere har skrevet om, bliver til The Standard. Husets tre restauranter er blevet shinet fra ende til anden og åbner med et dansk og internationalt hold af absolut sværvægtere på gulvet og i køkkenerne. 

Prestige-restaurant med Noma-køkkenchef
The Standards prestigerestaurant, Studio, har Nomas tidligere køkkenchef, Torsten Vildgaard, som ankermand, og forventningerne til hans soloprojekt bliver utvivlsomt tårnhøje. Restauranten finder man på 1.-salen, hvor man med panoramaudsigt over Københavns Havn kan spise retter, som er udviklet i tæt samarbejde med nære leverandører, men som på ingen måde er strengt nordiske.
 
Ifølge Torsten Vildgaard kan man forvente retter ”der repræsenterer vores natur, og som ingen har smagt før og som mange forhåbentlig vil have lyst til at smage igen.”
 
Han uddyber det med, at han efter 8 å på den anden side af havnen har behov for at løfte blikket fra det nordiske.
 
”På Studio kommer vi til at arbejde med ideer og råvarer fra andre landskaber end vores egne. Så længe det fremmer velsmagen, som sammen med varm, overlegen service betyder meget mere for mig end at sætte en intellektuel dagsorden.  Når vi lærer noget, vi kan bruge, i køkkenet af en indisk madmor, en boliviansk indianer, det klassiske franske køkken eller en stjernekok fra San Francisco, så gør vi det, og vi vedkender os det åbenlyst.”
 
Bedstemors mad i Almanak
Mere nordisk/dansk orienteret bliver husets anden restaurant, Almanak, som kommer til at ligge i stueetagen, hvor Bar & Grill før lå. Her vil man kunne få morgenmad, frokost – bl.a. smørrebrød - og aftensmad.
 
Køkkenet ledes af Andreas Møller, der kommer fra en stilling som køkkenchef på Kanalen. Almanak har fået sit navn, fordi Andreas, med opbakning fra medejerne Claus Meyer, Torsten Vildgaard og Søren Westh, vil forsøge at sætte en ny standard for, hvordan man kan bruge den danske natur og sæsonernes skiften som udgangspunkt for arbejdet i køkkenet.
 
Ifølge Andreas Møller bliver det ”den mad, min bedstemor ville have lavet, hvis hun havde haft den viden, vi har i dag”.  
 
Moderne indisk
I det tidligere Bacino åbner Verandah, husets indiske restaurant, som kommer til at servere moderne pan-indisk mad, lavet med hovedvægt på regionale årstidsbestemte råvarer og stor vægt på service, der i Indien er ligeså vigtigt som maden selv. Som den første moderne gastronomiske indiske restaurant på disse breddegrader det også en restaurant, der er meget høje forventninger til. 
 
Bag Verandah står den yngste indiske Michelin-stjernede kok nogensinde, Karam Sethi, og hans kreative sparringspartner, Rizwana Merchant, som er tidligere dessert-køkkenchef på Osteria dell’Arancio i Grottammare i Italien og General Manager på deres søsterrestaurant i London.
 
Verandah vil have åbent til middag, og derudover vil der være indisk brunch om søndagen samt indiske tapas, snacks og cocktails i hele restaurantens åbningstid. 
 
Udover de tre restauranter kommer The Standard også til at rumme en jazzklub med Niels Lan Doky som ankermand, samt to barer. Hele huset åbner torsdag den 3. oktober, og allerede nu kan der bookes koncertbilletter til jazzklubben samt bord i restauranterne.