Klassisk julefrokost i København 2017

9/11 2017

 

Spiseliv bringer her et udvalg af stemningsfulde restauranter i København, som serverer klassisk julefrokost / juleborde i november og december 2017. Husk at få reserveret bordet, også på hverdagene, da det vil være så ærgeligt at gå forgæves. Rigtig god jul!

Det lille Apotek

Det lille Apotek

Hos Det lille Apotek serveres juleanretning fra 17. november til og 23. december. Her sidder man behageligt i de stemningsfulde gamle stuer alt imens der serveres dejlig julemad af 3 omgange. Klik ind og læs hele programmet....

Det Lille Apoteks profil på Spiseliv »

Københavner Cafeen

Københavner Cafeen

Julen hos Københavner Cafeen starter i år fredag den 10. november og fortsætter alle dage fra kl. 11:30 - 22:00. Husk at bestille bord i god tid, så I er sikre på at få et bord.

Klik ind og se hele Juleanretningen...........

Københavner Cafeens profil på Spiseliv »

Restaurant Nytorv

Restaurant Nytorv

Hos Restaurant Nytorv er der hver dag en skøn Juleplatte alle dage fra kl. 12 - 16. Skal den have mere gas, så bestil Juleanretningen dagen inden, som serveres af 3 omgange.

Klik ind og se hele hvad Juleplatte og -anretningen byder på....

Restaurant Nytorvs profil på Spiseliv »

Café & Ølhalle 1892

Café & Ølhalle 1892

Julemaden serveres fra 11. november til og med 23. december. I hverdagene serveres ved bordet den lille julesult, Juleplatten til den større sult og så er der Det store Julebord. Om lørdagen hersker Den store Julebuffet.

Klik ind og læs mere.........

Café & Ølhalles profil på Spiseliv »

Restaurant Vita

Restaurant Vita

Her bydes på Julebuffet mandag - lørdag, både til frokost og aften. Er Julebuffeten for meget, kan man få en skøn Juleplatte i stedet. 

Juleaften er her også åbent og alle er velkomne mod forudbesstilling.

Klik ind og læs alle info....

Restaurant Vitas profil på Spiseliv »

Kanal Cafeen

Kanal Cafeen

Hos Kanal Caféen er der det store klassiske Julebord, som bliver serveret af flere omgange. Så nyd det gode stemning i de hyggelige gamle stuer og skyld ned med kolde øl og snaps. Husk at reservere bordet.

Kanal Cafeens profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.