Jesse Koide, kendt fra restauranten Mission Chinese Food i New York og San Fransisco, åbner en seks dages pop up-restaurant som forsmag på sit nyeste projekt. Intet mindre end et japansk middelhavs-fusionskøkken, som Spiselivs læsere og andre heldige madører i København kan teste under MAD Symposium og Copenhagen Cooking 2014, før restauranten åbner permanent i San Fransisco.
 
“Som en del af Mission Chinese Food, havde jeg en vidunderlig oplevelse da jeg lavede mad sidste år til MAD Symposium (2013). Ikke mange får muligheden for at åbne deres koncept på tværs af kontinenter. Så, ja, jeg er temmelig spændt og taknemmelig over, at jeg har fået denne mulighed ", fortæller Jesse Koide selv.
 
Jesse har teamet op med vennerne fra Mikkeller Beer og den kreative duo Chinorocks x Joachim7inch om pop op-konceptet. Eventen finder sted på den japanske restaurant og cocktailbar Bento på Vesterbro. Menuen består af 5 retter, hvor Mikkeller Beer selvfølgelig sørger for øludvalget. 
 
Og navnet, du skal holde øje med?  „Pink Zebra SF”. Det refererer til kokkens eget signaturlook; et pandebånd med pink zebra-camouflage. 
 
Pink Zebra SF Copenhagen pop-up finder sted på Bento Izakaya den 18-23. august. Prisen er 600 kr. 
 
Fredag og lørdag vil der være en sen ”drunkenstyle walk-in menu”. Trop op, hvis du vil vide, hvad det går ud på, lyder budskabet fra arrangørerne.