Kammuslinger
1. Bland krydderierne og rul kammuslingerne heri
2. Lad kammuslingerne marinere i 3 timer på køl. Vend dem efter 1,5 time
3. Vask marinaden af og tør muslingerne
4. Skær kammuslingerne i to tynde skiver hver og læg dem på to tallerkener
Hasselnøddekager
1. Smelt smørret og hak nødderne fint
2. Bland alle ingredienserne sammen
3. Pak dejen godt ind og læg den i fryseren
4. Når dejen er blevet hård skæres den i firkantede klodser (som på billedet)
5. Bag ved 140 grader i ca. 10 minutter
Rosenvandsgelatine
1. Kog alle ingredienser sammen mens der piskes
2. Bred gelatinen ud på et stykke køkkenfilm og lad den køle af
3. Skær fire cirkler, som er lidt større end kammuslingerne
Anretning
1. Læg rosenvandsgelatinen ovenpå kammuslingerne
2. Anret salaten smukt rundt omkring sammen med hasselnøddekagerne
OBS: Retten på billedet er desuden anrettet med æble-/purløgsgele og kammuslingis