Haven er et klassisk, dansk frokoststed, der dog egner sig lige så godt til et par fyraftensøl under træerne på den hyggelige terrasse. Nu som dengang serveres der husmandskost og højtbelagt smørrebrød til rimelige priser - naturligvis med følgeskab af godt øl. Her fås en stor del af Carlsbergs sortiment, også de mere specielle øl.
Og nu kan du også få gode konditorkager!
Sensitivitet, talent og variation
Lørdag d. 4 august fra kl. 11-18 og søndag d. 5 i samme tidsrum, vil Haven være hjemsted for en af Barcelonas førende konditorer, som vil trække gæsterne ind i konditorkunstens verden, hvor du kan komme og lære, se (og nyde!), mens Sergi Benages tryller fantastiske kager frem. Begge dage vil der nemlig være tastings og opvisninger.
"At lave kager er en passion for mig. Jeg har beskæftiget mig med det professionelt i de sidste 16 år blandt andet i Spanien og Frankrig. I mine kager er de 3 vigtigste ingredienser: sensitivitet, talent og variation" siger den 34-årige konditor og chefkok, Sergi Benages fra Barcelona.
Sergi Benages er oprindeligt fra Spanien, og har før oplevet, at danskerne er vilde med hans kager. På de to dage vil man som gæst kunne finde et bredt udvalg af moderne og minimalistiske (altså kunstnerisk) udførte kager, hvor man kan smage alle de sidst trends inden for konditor-faget.
"I mine kager er de 3 vigtigste ingredienser: sensitivitet, talent og variation" - Sergi Benages, konditor