Hindbærsauce: Kom hindbær og sukker i en lille gryde. Rør maizenaen ud i vandet og hæld det i gryden. Lad det koge op og simre i 5-6 min. Blend massen og si de resterende hindbærkerner fra så du har en fin og glat sauce. Sæt til side.

Bund: Smelt smørret. Knus kiksene og bland det godt sammen med det smeltede smør, sukker og kakao. Når det er blandet godt sammen fordeles det i formene og presses godt sammen. Stil til side.

Ostefyld: Pisk flødeost, sukker, vanillepulver, citronskal og creme fraiche sammen med en piskeris. Smelt det hvide chokolade og kom det i osteblandingen, når den er kølet af. Pisk forsigtigt det sammenpiskede æg i ostemassen, uden at piske for meget luft i (for mange luftbobler kan få cheesecaken til at revne lidt under bagningen). Start med at komme halvdelen af fyldet i hver form. Kom 2 tsk. hindbærsauce oven på fyldet og kør en gaffel rundt for at blande det lidt sammen. Gentag processen med resten af ostefyldet og igen 2 tsk. hindbærsauce. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 155 grader i ca. 25-28 min. Fyldet vil stadig blævre, når du tager kagen ud, men tjek med en tandstik da det ikke må være flydende. Tag kagerne ud af ovnen og lad dem hvile på køkkenbordet i 10 min.

Topping: Bland i mellemtiden ingredienserne til creme fraiche topping og fordel blandingen oven på begge kager. Kom resten af hindbærsaucen i en sprøjtepose og klip et meget lille hul i spidsen. For at lave hjerteformet pynt sprøjtes små prikker hindbærsauce med start langs kanten af kagen og hele vejen indad i en spiral indtil du når midten. Tag en tandstik og kør den igennem prikkerne hele vejen langs spiralen, fra yderst til inderst, uden at løfte tandstikken, indtil du når midten. Du kan også lave tilfældige prikker i stedet for spiralformet.

Bag kagerne igen i yderligere 8 min. Afkøl kagerne inden de sættes i køleskabet natten over eller mindst 5-6 timer. Server med flødeskum eller creme fraiche og friske hindbær.