Julen i det jydske 2017

Julen i det jydske 2017

Sabina
Spiseliv.dk
Picture

Brdr. Koch - Aarhus

Brødrene Koch har stor erfaring med mad ud af huset og leverer hvert år velsmagende Julebuffet´er ud af huset. Her er både Den Lille Jule Buffet og Den Store Jule Buffet, begge er flot arrangeret på fade og i skåle, lige til at sætte på et veldækket Jule Bord.

Klik ind og se mulighederne samt bestille den buffet, som passer Jer....

Picture

LAVA - Aarhus

Restaurant LAVA ligger ved Åen i Aarhus. Her kan man nyde en klassisk Jule Platte fra kl. 12 - 17 (skal forudbestilles), oplagt efter lidt juleshopping. Om aftenen fra kl. 18:30, er der luksus Jule buffet. Fredag og lørdag kan man hygge sig med Jule Buffet og 4 timers fri vand, vin og øl for kun kr. 499,-

Ønsker man sit eget lokale, kan Pejsestuen bookes.

Klik ind og læs mere......

Picture

Røde-Kro Kro

Røde-Kro Kro i Sønderjylland byder sine gæster på dejlige julebuffeter, både på kroen og ud af huset. Julen fejres med klassiske juleanretninger fra det sønderjyske køkken. 

Her kan også nydes en dejlig Juleplatte med 6 forskellige anretninger, bl.a. andesteg og medister. Platten serveres for min. 2 personer til kun kr. 158,-/pers.

Klik ind og se hvad Julebuffet´erne indeholder...........

 

Picture

Restaurant Vægterkælderen - Ribe

Hotel Dagmar og Restaurant Vægterkælderen fejrer juletiden med en spændende 4 retters julemenu, fra mandag den 20. november til og med fredag den 22. december 2017.

Nyd en 4 retters spændende julemenu til kr. 425,-/pers. og vil man overnatte i forbindelse med julemenuen, kan dette opnåes for kun kr. 400,- pr. person inkl. morgenbuffet.

Hotellet byder også på ophold under julen og nytåret 2017/2018.

Klik ind og se de mange dejlige muligheder....

Picture

Brasserie Underhuset - Silkeborg

Julen på Brasserie Underhuset i Silkeborg fejres med manér i de hyggelige og stemningsfulde lokaler. Her er Juleplatte, Julefrokost retter som a la carte, Julemiddag fra 3 til 5 retter, Aftenanretninger fra kl.18:00 og Det helt store luksus Julebord til større selskaber.

Ønsker man overnatning i forbindelse med julefrokosterne, er der gode muligheder hos naboen Hotel Dania på Torvet. 

Klik ind og se både Brasserie Underhuset samt Hotel Dania.....

 

Picture

Restaurant Overmiddel - Horsens

Restaurant Overmiddel forbereder dejlige julebuffeter ud af huset fra 1. november 2017. Her kan vælges den traditionelle og den luksuriøse julebuffet. 

Vil man slippe for besværet derhjemme, så kan man bestille Juleaftenmenuen senest den 21. december, som består af Andesteg med tilbehør samt Ris a la mande.

Klik ind og læs mere om alle mulighederne........

Picture

Juletapas i Esbjerg

El Puerto betyder havnen og refererer i høj grad til sin placering på Dokken. 

Personalet glæder sig til at byde dig velkommen i rustikke lokaler som emmer af Spansk kultur og feriefornemmelser.

Menuen byder på tapasretter fra hele Spanien, både kolde og varme. I El Puerto Tapasbar´s verden er tapas et socialt måltid, hvor man deler retterne ved bordet. Derfor anbefaler de, at I bestiller forskellige tapas til bordet til deling.

Klik ind og se juletapas........

Picture

Madrepublikken i Aarhus

Julemenuen hos Madrepublikken vælges i samarbejde med selskabet. Priserne er faste for antal retter og så er det blot at aftale hvad I ønsker, ud fra de mange muligheder. 

Klik ind og se Juleprogrammet....