Julefrokost på Strøget i København med plads til små og store selskaber_1

Hereford Village har i mange år lagt hus til sjove julefrokoster, hvor der er plads til flere mindre selskaber i restauranten samt de helt store selskaber, og hvor i København finder man et langbord med plads til hundrede spisende gæster?

Julefrokost på Strøget i København med plads til små og store selskaber_8

Restaurant Hereford Village har åbnet op i stueplan med et stort restaurant lokale i mørke farver, højt til loftet, bar og egen indgang. Første salen er i rustik gastro stil med store vinduer til gaden, stor bar og plads til det usædvanlige lange bord. Morten som driver restauranten har stor erfaring med at skabe de bedste rammer for en herlig Julefrokost og glæder sig til at tage imod glade gæster og sprede en god julestemning sammen med sit personale i køkkenet, på gulvet og bag baren.

Julefrokost på Strøget i København med plads til små og store selskaber_7

Julefrokosten hos Hereford Village er traditionel med koldt, lunt og varmt på buffeten samt et vegetarisk alternativ. Men nu da det er en steak restaurant, er der også lækkerier fra grillen, såsom spareribs, som er meget populært hos gæsterne. Hanerne er fyldte med godt og forfriskende øl, masser af vin på hylderne og på køl samt vand og gode drinks i baren. Ingen behøver gå sultne eller tørstige herfra.

Julefrokost på Strøget i København med plads til små og store selskaber_4

Så tøv ikke med at ringe/maile til Morten på Hereford Village og find den Julepakke som passer bedst til dit/Jeres selskab. Herfra er det blot at glæde sig til at varme op til en god julestemning med familie, venner og kollegaer. 

Mail: info@herefordvillage.dk

LÆS MERE OM HEREFORD VILLAGE 

SE JULEPAKKER OG PRISER HER