Picture

Restaurant Kongens Have

Hos Kongens have tilbyder restauranten en kongemiddag med 3, 5 eller 7 retter fra medio november får kongemiddagen et twist af jul.
I restauranten er der plads til 40 gæster. Hvis I minimum er 40 personer kan restauranten reserveres kun til jer, her vil I blive tilbudt en mere traditionel julefrokostbuffet.
På 2. sal er der selskabslokale som kan lejes for hold mellem 40 - 70 personer. Her tilbydes julefrokostbuffet. Se menuen her.

Den Gamle Kro

I de hyggelige lokaler tæt på H.C. Andersens eget hjem byder Den Gamle Kro indenfor til tre forskellige juleanretninger. Begge serveres fra den 11. November til den 30. December. Her serveres der alt fra krydret pimentsild med rødløg, rejesalat med blodgrape og skorzonerrod og glaseret rosa andebryst, grov grønkål og bacon crunch og meget meget mere.
Se mere om de forskellige menuer her

Kongebrogaarden

Med udsigt til Lillebælt inviterer Comwell Kongebrogaarden en gourmet julefrokost. Efter velkomstdrink og snacks serveres en 4-retters juleinspireret menu og amuse. Under hele middagen serveres en tilpasset vinmenu som afsluttes med kaffe og bagerens juleknas. Hele herligheden kan købes for 798 kr. per kuvert.
Ovenstående kan bestilles fra den 14. november til og med lørdag den 17. december 2016. Se mere her.

 

Picture

Klosterkroen

Hvis julefrokosten skal nydes i centrum af Odense findes intet bedre sted end den hyggelige og hjemlige stemning man finder hos Klosterkroen. Hos Den Muntre Munk, som stedet også kaldes kan man bestille Den lille julemenu og Den store julemenu fra den 1. november. Den lille julemenu består af fire retter, mens Den store julemenu består af fem retter. Til begge julemenuer kan der tilkøbes natmad - kroens hotdogs serveret m. røde pølser, sprøde pølsebrød, hjemmelavet remoulade, agurkesalat, løg, ristede løg, sennep og ketchup.
Se meget mere her.

 

Møllekroen

På Møllekroen finder man det totale julearrangement, her vil der både i november og december være mulighed på fastsatte datoer, at feste fra kl. 18.30-01.00. Der vil bliver serveret en luksus julebuffet, med natmad og fri øl, vand og vin hele aftenen. Herudover er der som en del af prisen en juleøl, 4 cl snaps eller gajol og en lille skarp til kaffen. Der vil blive spillet op til dans af Morten Holmegaards duo + En lille pose Støj (Kim Larsen kopi band). Prisen fro hele arrangementet er 675 kr. per kuvert.
Se mere her

Havnens gourmet

I udkanten af Odense ved Åsum inviterer Havnens gourmet som laver gourmetmad til levering tre forskellige julefrokoster, Det helt store julebord, Traditionel julefrokost og Utraditionel julefrokost. Alle tre menuer kan bestilles til levering eller til servering i de hyggelige lokaler hos Havnens gourmet. De to første menuer er traditionel dansk julemad, hvor den Utraditionelle julefrokost består af hummer bisque, rimmet laks og røget hjorteinderlår. Til hovedret braiseret andelår og helstegt kalvemørbrad og chokoladekage til dessert. Her er menuen til dem der ønsker sig en utraditionel, men yderst lækker julefrokost.
Se mere her.

 

Picture

Restaurant Nordatlanten

Nordatlanten har et forslag til en knaldhamrende god julefrokost! Der vil være fælles julefrokostbuffet d. 25. & 26. November, samt 10. december alle dage med start kl. 18.00.
Disse tre dage vil der være pyntet hyggeligt op med julestemning og juleklassikere i højtalerne. Husk at bestille bord i god tid, aftaler om Julefrokoster på andre datoer kan aftales og reserveres gennem restaurantchefen Julie Moeslund Hansen på: julie@restaurantnordatlanten.dk
Se de forskellige julemenuer her

Skovbakken

Med udsigt over Odense Zoo kan man nyde sin julefrokost i de lyse og indbyden lokaler hos Skovbakken. Julebuffeten indeholder både hvide og røde sild, dild-gravad laks, Lun fiskefilet á la orly, Lun æbleflæsk til Black Angus Oksefilet og meget mere. Se hele den lækre menu her.

 

Picture

Næsbyhovedskov

Traditionen tro holde Næsbyhovedskov atter julefrokost med lækker julemad og musik. I alt vil der være forskellige arrangementer i både november og december. Den 11. November bydes der op til dans og julefrokost med bandet Happy Time. Der bydes på lækre retter fra a la carte kortet og musik i den store sal.
Den 2 december står Næsbyhovedskov klar med en klassisk julefrokost og musik af Jørn Bavngaard. Se de forskellige event her

Restaurant Under Lindetræet

Julen banker på døren og den gør den også hos Restaurant Under Lindetræet som atter har strikket en julemenu sammen, der benytter de bedste råvarer og teknikker, uden nogensinde at glemme traditionerne. Menuen byder på rødtunge med lime, strandarve og brøndkarse, gråand med rødkål, løg og timian og Kvæder med kanel og crumble. Hertil kan der tilkøbes Pighvar & trøffel
eller Æbleskiver med Solbær og Brie de Meaux
eller et udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier.
Se mere her.
Menuen er gældende fra 16. november