Jeppe er til dagligt køkkenchef på én af Københavns bedste restauranter, hvor han dyrker klassisk gastronomi på et højt niveau. Jeppe har samtidigt vundet en flot sølvmedalje ved kokkekonkurrencen Bocuse d’or i Lyon, så det er bestemt ikke nogen letvægter i restaurantverdenen vi taler om her.

Jeppe vil sammen med kokkene på Restaurant ET kreere en lækker menu, hvor Jeppe er primus motor for 3 retter og ET laver 3 retter. Der vil blive lagt vægt på klassisk fransk cuisine kombineret med solidt dansk håndværk.
Hvor og hvornår
Arrangementet finder sted på Restaurant ET torsdag den 29/10. kl. 18.00. Hvis man ønsker at starte med en aperitif med hjemmelavede snacks skal man være på restauranten kl. 17.30.
6 retters menu kr. 1299,-
På aftenen kan man vælge en matchende vinmenu, eller på egen hånd gå på opdagelse i vores velassorterede vinkort.
Bordbestilling skal ske telefonisk på
8613 8800