Det var en glædens dag for italienske madelskere, da Café Nero bød velkommen i de nye lokaler i starten af juli måned. Efter fem år i de gamle lokaler på Banegårdspladsen, var det nu blevet tid til at opgradere lokalerne og placeringen. Det skal få flere gæster gennem døren, samtidig med at caféens gamle stamgæster naturligvis stadig har en stor plads i hjertet hos de to ejere Sam og David.

”Vores passion for mad er stor, så stor, at vi altid gerne har villet dele den med andre, derfor åbnede vi sammen Café Nero for fem år siden. Det har siden taget fart, og nu har vi udvidet. Det er vi utroligt stolte af og glade for. Vores mål er stadig at levere mad, der er lavet fra bunden, med de rigtige råvarer og den helt rigtige mængde italiensk autenticitet” Sam - Restaurant ejer, Café Nero

Med fokus på kvalitet, friske råvarer importeret fra Italien, den gode smag og hyggelige omgivelser, er der lagt i stenovnen til en dejlig restaurantoplevelse. På menukortet er der nøje udvalgte retter, der bliver lavet helt fra bunden. Menuen består af én dejlig brunch platte, forskellige paninier, salater, bruschetta, pizza og forskellige varme retter fra Italien. Derudover er en af de helt store grunde til at besøge Café Nero deres populære antipasti, som tager dig med på en kulinarisk rejse rundt i alle afkroge af Italien, hvor du selv kan vælge et bræt med fire eller seks antipasti, og fire italienske specialiteter.

Med udsigt til Domkirken og Aarhus Teater tør man godt kalde placeringen for god. Der er både mulighed for at sidde udenfor langs caféens facade, men naturligvis også indenfor i det italiensk inspirerede lokale med lysekroner i loftet og rå murstensvægge. Herfra har du mulighed for at nyde en dejlig cocktail med din kæreste, byde dine kunder på en god italiensk kop kaffe over et møde, nyde en dejlig frokost med dine kollegaer eller invitere hele din familie på en dejlig fødselsdagsmiddag. Der er plads til alle.


 


Hvor: Skolegade 5, Aarhus 8000 C