I Næstved ligger det italienske trekløver af de familieejede restauranter; Bella Vista, Ristorante Italia og det seneste skud på stammen Monello fordelt over Næstved by.

Alle tre restauranter er efterhånden blevet en helt fasttømret del af Næstved og er ejet af ægteparret italienske Nino og danske Mette. Nino er køkkenchefen og har i år 25 års jubilæum som restauratør i byen. Siden 1989 har Nino forkælet sine gæster med ægte italiensk stemning og det gode italienske køkken, mens Mette, som er tjener, sørger for at der er en hyggelig afslappet stemning i restauranterne og hygger om gæsterne i restauranterne, hvor hjertevarme og plads til alle er de nærværende nøgleord. 

Efter en del år med fokus på restaurant Italia, kom Bella Vista til i 2011, en dejlig italiensk restaurant, hvor man kan nyde sin middag og den fantastiske udsigt fra molen ved Karrebæksminde på en og samme tid. De perfekte rammer til sommeridyl, når det danske sommervejr viser sig fra sin mest charmerende side.

Seneste skud på stammen er Monello, som ligger placeret på toppen af den gamle Max Bank bygning og hvorfra man over alt i restauranten har udsigt udover hele Næstved by. Monello er indrettet i enkel nordisk stil med fokus på den storslåede udsigt over byen. Der er god plads i restauranten og rig mulighed for større selskaber og arrangementer.

Fælles for alle tre restauranter er, at her kræset om gæsterne og de stolte italienske madtraditioner. Alle retterne er lavet fra bunden, af friske danske og italienske råvarer.

Mette fortæller, at en af mærkesagerne for hende og Nino er, at i alle tre restauranter skal der være plads til alle! Børnefamilier er meget velkomne og alle tre restauranter er udstyret med hyggelige børneområder. De vil nemlig gerne skabe de perfekte rammer for børnefamilier, som gerne vil ud og spise en god middag sammen, få et pusterum i hverdagen og et godt måltid til en god pris.
Menukortet byder også på noget for en hver smag og priserne er virkelig på et niveau, hvor langt de fleste kan være med.