Pier 3 - et stærkt hold
General Manager Lillit som driver Restaurant Pier 3 har holdt fast i, at trods bølgegang, så vil hun aldrig gå på kompromis med service, mad og vin. Alle gæster skal kunne mærke at ´her gør vi os umage´ på en naturlig og professionel måde. Hun har samlet et rigtig dygtigt og engageret team, som brænder for at give gæsterne den bedste oplevelse.
Køkkenchef Michael har stor erfaring fra flere top restauranter. Han er tidligere uddannet Chocolatier. Ja det kan lyde spøjst, men er måske en del af forklaringen på, hvorfor han er så detaljeorienteret i sin madlavning. Michael laver mad ud fra princippet ´less is more´ så hellere færre råvarer, men hver enkel får sin plads og sin smag, inden hele retten samles. Og så giver han sin mad god tid til at udvikle sig. Her kan nævnes efterårets ret med svinekæber. Disse bliver lagt i rødvin og langsomt bagt over mange timer, hvilket giver kødet en smagsfuld skorpe, men stadig rosa i midten og fyldt med saft. Svinekæberne serveres med en cremet kartoffelmos og sauce. En ret som helt sikkert bliver en af favoritterne, måske i et godt kapløb med de franske confiterede andelår eller pastaen med svampe og trøffel.

Selvom Michael er meget passioneret omkring sin mad, er han har altid åben for nye ideer. Han tager derfor unge talenter med i køkkenet og giver dem plads til at udfolde sig kreativt. Enzo er en ung kok fra Argentina, med et brændende ønske om at dygtiggøre sig og han havde derfor ansøgt om at komme ind hos Michael og Pier 3, da det rygtes internationalt, at her er godt og lærerigt sted at være. Alt andet lige, giver det en spændende dynamik når erfaring, kreativitet og nye ideer smelter sammen.

Smørrebrød til frokost
Michael er oprindeligt udlært indenfor fine-dining, men han er vild med smørrebrød og alle de muligheder der er i at arbejde med et godt sammensat stykke. Rugbrødet er hjemmebagt og sæsonerne får i den grad lov at fylde på brødet. Det moderne smørrebrød har mange nuancer og det giver plads til kreativiteten, når smage sættes sammen til en højere enhed, kombineret med, at det skal være let for gæsten at spise. Det giver igen Michael og hans team mulighed for at skabe vidunderlige spiseoplevelser, men stadig med `less is more´ for øje og altid råvarer af fineste kvalitet.

Hvem byder gæsten velkommen
Hos Pier 3 er der stort fokus på gæsten og til det hører et dygtigt personale på gulvet, som evner at pejle sig ind på gæstens behov for service. Udgangspunktet er at alle for samme høflige betjening, men hos Pier 3 er der en god blanding af forretningsfolk, herre- og damebord, turister fra hele verden, par og nogle som kommer selv til et godt måltid i en travl hverdag på vej hjem fra jobbet. Det er en fin balancegang, for nogle gæster vil gerne have en hyggelig samtale undervejs, hvor andre ønsker ro til deres eget selskab. Det mestrer tjenerne hos Pier 3, som er et godt sammensat hold og ligesom køkkenet, består af stor faglighed og nogle under oplæring. Fælles for dem er, at alle gør sig umage og ønsket om at løfte hinanden samt i flok er deres styrke.

Restauranten har en elegant stue til private dining, hvor også forretningsmøder afholdes. Her er alt udstyr til rådighed ved behov. Akustikken er helt fantastisk, så man kan tale sammen indbyrdes på behagelig vis. Flere i bylivet benytter stuer som denne, når pladsen mangler derhjemme og man gerne vil have den "hjemlige" følelse samt god service, så man kan nyde sit selskab.