Fisk

  1. Få fiskehandleren til at filetere fisken.
  2. Skær hver filet over i to stykker.
  3. Smør indersiden med sennep og vend herefter stykkerne i rugmel på begge sider.
  4. Fold fiskestykkerne sammen på midten.
  5. Steg fiskene i halvt smør og halvt rapskimolie. De skal stege 3-4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde.

Sauce

  1. Snit løget fint.
  2. Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt løgene.
  3. Når løgene er blevet klare tilsættes senneppen og rør rundt så det ikke brænder på i bunden.
  4. Hæld eddiken på og lade det koge lidt ind før honningen tilsættes.
  5. Skru ned for varmen og hæld fløden på.
  6. Lad saucen stå og små simre uden låg til den tykner i 8-10 minutter.
  7. Vask blegsellerien og skræl det yderste lag af med en kartoffelskræller.
  8. Skær dem i stykker og rør sellerien i saucen.
  9. Hak estragonen fint.
  10. Lige før servering rør estragon i saucen.
  11. Serveres med små kogte kartofler eller smørdampet spidskål.