For sit hjemland, Thailand, har hun været med til at vinde 4 guldmedaljer ved Kokke-Ol, og herhjemme har hun deltaget i en lang række konkurrencer, blandt andet Jomfruhummerfestivalen på Læsø og Børsens Kokketalent i 2012, hvor hun kom i finalen.

Hun har tidligere arbejdet på blandt andet Europas eneste thai-restaurant med en michelinstjerne, Kiin Kiin i København, samt Varna og FrederikshøjKiin Kiin og Brasserie Ferdinand i Aarhus, hvor hun snart er udlært fra.
 
Nu rykker Fae til udlandet for at arbejde på den 3-stjernede Michelin-restaurant, La Belle Epoque, i Tyskland, men den 26. oktober kan en lille skare, som har været hurtige og har sikret sig plads, opleve hendes talent på dansk grund i denne omgang. Hun inviterer nemlig til pop-up restaurant hjemme hos sig selv i Hadsten, hvor hun vil servere en signaturmenu med retter, der fusionerer noter af det thailandske køkken med det franske og nye nordiske. Arrangementet er desværre udsolgt, men der er mulighed for at skrive sig på venteliste til dette eller kommende arrangementer.
 
 
5 hurtige til Fae
 
Hvem er dit gastronomiske idol?
Peter Gilmore fra Quay i Sydney, fordi han på én gang laver naturlig og moderne asiatisk mad.
 
Hvad er din yndlingsrestaurant?
Geranium er min bedste spiseoplevelse herhjemme til dato. Haerlin i Hamburg har jeg spist på 4 gange nu, for Christoph Rüffer, som er køkkenchef der, laver fantastisk mad.
 
Hvad er din mest mindeværdige madoplevelse?
Enhver form for street food i Thailand.
 
Hvilken råvare er mest undervurderet? 
Asiatiske krydderier - der findes så meget andet end chili. Min mor sælger grønsager på et madmarked i Nordthailand, og der er et væld af fantastiske krydderier. Jeg elsker at lave mad, hvor man får et mix af asiatiske smage og noget traditionelt fransk eller nordisk.
 
Hvad finder man aldrig i dit køkken?
Mad uden smag. Jeg hader, når en kok ikke har smagt maden til, inden den bliver serveret. Vi kokke skal være stolte af vores fag.