Picture

Cafe Gemmestedet

På den hyggelige Cafe Gemmestedet kan man bestille lettere tapas anretninger og på den måde selv bestemme hvor omfangsrigt ens menu skal være.
Det er ikke den traditionelle cafemad som er på menukortet på Cafe Gemmestedet, maden er verdensinspireret, men har især hentet sin inspiration fra Tyrkiet.

Picture

Cafe Glad

Cafe Glad er en økologisk og bæredygtig cafe. Her kan man få sund, take-away af høj kvalitet. Udvalget på Cafe Glad er stort der er sandwiches, supper, tærter, salater – og man kan sågar få lidt sundere kager her. Hvis man ikke ønsker take-away kan man også nyde sin mad i den hyggelige indrettede cafe.

 

Picture

Restaurant Mellemrum

I hjertet af Aarhus ligger den hyggelige og uformelle Restaurant Mellemrum, her er det maden som er i højsæde, der er fokus på det gode håndværk og at maden skal smage fantastisk. På Restaurant Mellemrum serveres der moderne dansk mad med inspiration fra det franske og det nordiske køkken. Her kan man lade sig friste af den hørøget laks eller den lækre vegetariske menu.

 

Picture

Cafe Kaffegal

På Cafe Kaffegal i Nørregade er der lagt vægt på økologi, bæredygtighed, dyrevelfærd og fairtrade. Her er et stort udvalg af skønne salater og tapas, men stedet er ligeledes kendt for deres danske mormor-mad. Her er åben hele dagen, så der kan både nydes en brunch, frokost og dagens middag. 

Picture

CanBlau

Restaurant CanBlau er kendt for at være byens bedste tapasrestaurant, her er standarden høj og det er tapas på gourmetniveau. Køkkenet er spansk og menukortet byder både på a la carte og på en tapasmenu. Menuen er sammensat, så man kommer igennem en smagsoplevelse med mange nuancer fra både de kolde og de varme tapas.