Som chefkok på burgerrestauranten Cock’s & Cows har Viktor Heide stået for sammensætningen af The Ho-Ho! – burgerens svar på den klassiske juleplatte. 

Ingredienserne i burgeren er skiveskåret andebryst, appelsinrelish, æblechips, hjemmelavet rødkål og sennepsmayo. Med andre ord er The Ho-Ho! en burger, der smager af alt det, vi forbinder med jul.
 
Om tankerne bag burgeren fortæller Viktor Heide:
 
”Vi ville gerne skille os ud og samtidig lave en burger der virkelig smagte af jul. Vi gik i tænkeboks og tænkte tilbage på, hvilke smagsindtryk der vækkede vores juleminder. Da det ikke er hver dag, du støder på en ”andeburger,” valgte vi at baserer vores burger på den klassiske juleand. Herfra byggede vi de mest julede og velsmagende komponenter på anden med det mål at få det hele til at harmonerer i en burger.”
 
The Ho-Ho! serveres på Cock’s & Cows frem til jul, og som det øvrige sortiment er alt hjemmelavet. Prisen er 128 kr. Man kan desuden få den som burgermenu med fries, sauce og julecocktailen Santa’s Sack til 219 kr. eller med fries, sauce og Tuborg Julebryg til 189 kr.
 
 
Fem hurtige til Viktor Heide – om julemad:
 
Hvad er din mest mindeværdige julemad-oplevelse?
Det må være min første jul, hvor jeg skulle stå for al maden til hele familien alene. Det var intensivt, sjovt og lærerigt.

Hvad kan du ikke undvære til jul?
Tiden med familien. Og mandelgaven selvfølgelig!
 
Hvad er mest kikset at servere til jul?
Når der serveres en forret til julemiddagen. Julen er det eneste tidspunkt, hvor det hele handler om én stor middag, og så passer en lille forret bare ikke ind. Det er også pinligt, når man sidder omkring julebordet og ikke er i tvivl om, hvad der kommer direkte fra en dåse.

Hvad er bedst at drikke til julemad?
Kombinationerne af smage ved det danske julebord kræver sin vin. Efter min mening skal der en vin med masser af volumen til. Gerne en alkoholtung vin som harmonerer med de fede komponenter og den syrlige rødkål. En Amarone ville være et rigtig godt bud.
 
Hvad er dit bedste juletip til Spiselivs læsere?
Lav tingene fra bunden! Det bliver altså bare bedre – også selvom man ikke er kok. Og så vil jeg anbefale at give den klassiske rødkål et "orientalsk" touch. Tørrist spidskommen og korianderfrø. Tilføj en smule kanel. Bland dette i rødkålen (1-2 tsk. til 4 personer).