Hvad?
Lovemade er convenience babymad på frost. Gulerods- og pastinakmos smagt til med havtorn. Blåbær- og æblemos. Pastinak-ærte-mos smagt til med rapsolie. Kartoffelmos med økologisk laks, økologisk smør og laurbærblade. Mørt økologisk oksekød med mos af kartofler, pastinak og tomat og krydret med hvidløg og laurbær. Bare for at nævne noget af det, Lovemade lægger label til – og som da egentlig lyder meget godt.

Hvordan?
At det er på frost får måske nogle til at undre sig. Det er der imidlertid ingen grund til. Tværtimod er der grund til at glæde sig: Når mad er på frost, behøver du ikke tilsætte noget som helst for at konservere det i øvrigt. Frost er konservering. Naturens helt egen måde at konservere på, faktisk. Hvad gør du selv, når du har lavet en ekstra stor portion kødsauce fx, som du ikke lige skal spise dagen efter? Eller en kyllingefond? Du fryser den ikke sandt? Og hvorfor skulle den metode ikke du, bare fordi du laver babymos til hele Danmark? Eller i hvert fald til så mange, der vil have det. Frost er helt klart at foretrække frem for E210'erne, E220'erne, E250'erne osv. Også når det handler om mad til din baby.

Hvem?
Selvfølgelig er det en forælder til småbørn, der lige præcis har bidt mærke i det åbenlyse: Hvorfor kan jeg ikke købe noget sundt, ordentligt, økologisk og ikke mindst velsmagende babymad, som jeg – om ikke andet så når tiden er knap – kan fodre min baby med? Hvorfor skal det hele ligne noget, jeg ikke selv har lyst til at sætte gummerne i, uanset hvor økologisk det evt. måtte være? Hvorfor skal min baby have mindre god og velsmagende mad, end jeg selv får det? De spørgsmål har Silvia Wulff, som så mange andre forældre før hende, stillet sig selv. Men til forskel fra så mange andre har hun altså gjort noget ved det. Øjnet et hul i markedet og skabt et produkt i samarbejde med topgastronomerne Kirk+Maarbjerg, som hun i øvrigt overhovedet ikke kendte i forvejen. Men det er vi nogen, der gør, og at de er med, blåstempler unægtelig projektet smags- og kvalitetsmæssigt især.

Derudover er der ernæringsekspertise inde over – i form af VIFFOS, der kort fortalt sørger for, at alle de forbandede mange krav, som fødevarelovgivning indeholder, bliver opfyldt. Så summa summarum: Lovemade er gennemtænkt og holder hele vejen rundt.

Og resultatet?

Produktet taler for sig selv. God og velsmagende – og økologisk – babymos til en overkommelig pris (14-19 kr. for en portion), det giver vist mening. Hvad med at kaste sig over markedet for mad til gamle, nu I er igang?