”Vi har så mange gode vine i vores vinkælder, og vil gerne gøre noget ekstra for vores gæster og fremover tilbyde en særlig afstemt vinmenu til vores 3 retters sæsonmenu” fortæller Lone Møller-Nielsen, som sammen med sin mand Michael Olesen, er indehaver af den hyggelige Cafe Druen og Bønnen, som ligger centralt placeret på Flaktorvet i Odense. 

 
”Vores sæsonmenu skifter efter årstidens råvarer, og vi fornyer menuen ca. hver 4.-6. uge, så der altid er nye spændende oplevelser til vores kunder. Samtidig er det vigtigt for os at servere et rigtig godt måltid og det gør man bare bedst af årstidens varer.”
 
Cafeens sæsonmenu koster 295 kr. for 3 retter, og den tilhørende vinmenu står til 175 kr. Her i efterårsvejret vil det være oplagt at nyde menuen i de bagerste lokaler, som er hyggeligt og enkelt indrettede med ild i pejsen, stearinlys og dæmpet baggrundsmusik.
 
Lone Møller-Nielsen og Michael Olesen interesserer sig selv rigtig meget for vine og har en særlig interesse i at finde spændende vine fra forskellige importører. Den interesse lader parret gerne komme deres kunder til gode.
 
Lone Møller-Nielsen fortæller: 
 
”Vi vil gerne tilbyde vores kunder vinoplevelser ud over det traditionelle cafeudvalg, gerne lidt finere vine, og vine som ikke serveres andre steder i Odense.” 
 
Hun fortsætter: ”Hvis vores kunder har lyst til et særligt godt glas vin på Druen og Bønnen, eller har andre ønsker end de vine der står på menukortet - så skal de endelig bare sige til” 
 
Cafeen gemmer nemlig på en velindrettet og rigtig hyggelig vinkælder med flere gode vine, end de varianter man finder på menukortet. Selvsamme vinkælderen kan også bookes til private selskaber som fx vinsmagning, møder, barnedåb eller andre events.